• Vigtigste Kredsløb bundkort PCB reservedele til Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS-Objektiv
  • Vigtigste Kredsløb bundkort PCB reservedele til Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS-Objektiv

Vigtigste Kredsløb bundkort PCB reservedele til Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS-Objektiv

Reference: r53

Tilstand : Ny vare

  • kr273.89

Del

Du er velkommen til at visity nogen af mine andre elementer,køb 10 eller mere,bedes du kontakte os,vil Vi give dig en ny discount pris.

Vi er specialiserede i et bredt udvalg af digitale kamera og camcorder tilbehør:LCD-Skærm/Display,Linse,LCD - /Shutter flex kabel-Gear,og andre reparation reservedele.

Der er flere produkter, der ikke er opført,Hvis du har brug for til at købe andet tilbehør,bedes du kontakte os.

Vores fordele: Kvalitet;Mest konkurrencedygtige pri, Hurtig og service af høj kvalitet.

Vi accepterer Alipay,TT,Western Union,Moneygram osv.Vær venlig at vælge den mest bekvemme måde for dig.

Varen vil blive sendt inden for 2 arbejdsdage efter at have modtaget en godkendt betaling,men normalt den næste arbejdsdag efter betaling,vil Varen blive afsendt med anbefalet air mail med tracking service.

Normalt,vil det tage 7-20 arbejdsdage for levering.

Som vi alle ved,at international shipping tid er altid ude af kontrol,især told-processen er kompleks og uforudsigelig,Men vi vil blive sendt så hurtigt som muligt,vil vi sende varen inden for visse biz dage som lovet i vores oversigt.Efter udstedelsen af varer, vil vi have et tracking nummer Tilføje til din købe elementet.Hvis du ikke modtager den vare i lang tid,så tjek dit lokale posthus eller kontakt os.

Importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er de køber, er ansvar.

Alle varer vil blive afsendt som gaver for at minimere told.

Yout 100% tilfredshed er vores formål,Hvis du har noget at klage,Bedes du kontakte mig via e-Mail.Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt(bemærk allow1_2 arbejdsdage for svar).Vi er glade for at løse problemet,skal du undgå at efterlade Netural eller Negativ Feedback, og 1,2,3 lav score.Forlader negativ eller neutral feedback ikke hjælpe med at løse problemet.

Hvis du kan tilfredse med vores producst og vores service,kan du efterlade os positiv feedback og 5 score DSR,ville Vi være meget taknemmelig!

Vi giver vores kunder vith kvalitetssikrede produkter og hurtig service.Alle dele er testet fungerer godt før forsendelse.

Hvis du finder nogen fejl i vores produkter,bedes du kontakte os inden 7 dage fra modtagelsen element.

Hvis du har brug for tilbagesendelse,skal du kontrollere, bekræfte, at elementet ikke arbejde og du kontakte vores kundeservice repræsentant,så lad os vide detaljerede problem.Så få en unik adresse for at vende tilbage.

Vi kun acceptere tilbagevenden til oprindelige pakke.Sørg for, at det emne har INGEN menneskeskabte sabotage.

Tak for din opmærksomhed!!!

Tags: ef-m, ef, canon ef-s, kamera canon len, len nikon, len canon, ef-s, len kamera, Canon 35mm, canon linse.

  • Mærke: goglibee
  • Kompatibelt Kamera Stil: Digitale spejlreflekskameraer
  • Kompatible Mærker: Canon
  • Model-Nummer: EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Tilbehør

NY Linse Gear Zoom Til Nikon P900 P900S Digital Kamera Reparation ' Del Produkt Beskr Varm prompt: 1. når du placerer en ordre, skal du bekræfte klart, hvad du har brug for, og vores billede er det samme for igen. 2: på grund af digital tilbehør, mængde, der er for meget, det lykkedes ikke at uploade, kære i vores butik kunne ikke finde det produkt, du har brug for, bedes du kontakte kundeservice. 3: vores butik sælger vedligeholdelse klasse tilbehør til vedligeholdelse
Forbindelse
Kamera Reparation Dele Bundkort hovedyrelsen AM-026 EN-1848-974-B For Sony A65 SLT-A65 Hej, Kære Ven, Velkommen Til Kamera Tilbehør Online Butik! Vi er en professionel sælger digitale reservedele butik, med digitale kameraer, SLR-kameraer, SLR lens-og video-kamera vedligeholdelse dele.Mange tak for at komme til vores butik.Hvis du har brug for digital reservedele, kan du kontakte os for at købe.Der er en bred vifte af køb varer, Hvis du ikke kan finde de reservedele du har
Forbindelse
Oprindelige fokus motor til Tamron 70-300mm med fokus motor 70-300 objektiv til canon mount Ultrasonic motor kamera · Vi accepterer Alipay,Western union,Moneygram osv. · vælge den mest bekvemt for dig. · Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. Forsendelse & Pakke: · Skib til USA via Epacket det kan tage omkring 7 - 15 hverdage med tracking nummer. · Varen vil blive afsendt indenfor 24 timer, så snart din betaling er bekræftet. · Vi vil
Forbindelse
2STK/Nyt Til Nikon D3100 bagcoveret Skærm LCD Glas D3000 D3200 D3300 D3400 Kamera Udskiftning Enhed Reparation Del Kære kunder, velkommen til vores butik.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Vi vil gennemføre test før levering, så du behøver ikke bekymre dig.
Forbindelse
Nye originale gummi Øjestykke Øje Cup FDA-EP12 EP12 for Sony SLT-A77-A77V A77M2 A77II A57 A58 A65 kamera Hej, Kære Ven, Velkommen Til Kamera Tilbehør Online Butik! Vi er en professionel sælger digitale reservedele butik, med digitale kameraer, SLR-kameraer, SLR lens-og video-kamera vedligeholdelse dele.Mange tak for at komme til vores butik.Hvis du har brug for digital reservedele, kan du kontakte os for at købe.Der er en bred vifte af køb varer, Hvis du ikke kan finde de reservedele du har
Forbindelse